perjantai 26. maaliskuuta 2010

Eniten vituttaa kaikki

Facebookissa on mainio ryhmä nimeltä Eniten vituttaa kaikki. Sillä on tärkeä terapeuttinen funktio meille, joita kaikki vituttaa. Mutta koska en kehtaa tukkia kyseistä sivustoa lukuisilla vitutuksen aiheillani, mainitsen muutaman niistä tässä.

Nämä asiat vituttavat minua aivan järjettömästi:

1. Koiranpaskat. On se saatanan kumma, ettei niitä paskaklönttejä saada ylös sieltä maasta. Vaikka maksatte koiraveroa, se ei oikeuta teitä jättämään paskoja ympäriinsä. Näin keväällä vanhat paskat paljastuvat lumen alta ja haisevat ja näyttävät oksettavalta. Paskojat on saatava kuriin! Jos näet jonkun jättävän koiransa paskan maahan, ota se pussiin ja ojenna asianomaiselle lausuen: Tämä unohtui. Toinen vaihtoehto on, että pussitat pökäleet, seuraat niiden jättäjää ja tunget koko paskan hänen postiluukustaan sisään.

2. Ihmiset, jotka heittävät tumppeja, purkkaa ja muita roskia kadulle. He ovat surkeaa roskaväkeä, joiden sietäisi hävetä. Kuriin saaminen tapahtuu samalla logiikalla kuin kohdassa 1.

3. String-alushousut. Hinkkaavat persreikää inhottavasti. Tosi seksikästä, joo.

4. Skeittaajat eli Wagner-possun mukaan skeidaajat. Jalkakäytävällä kävely on vaarallista, kun nämä typerän näköiset vandaalit siellä riehuvat skeittilautoineen. Lökäpöksyjuntit voisivat mennä kotiin lukemaan läksyjä tai tehdä muuta hyödyllisempää.

5. Tyypit, jotka ruuhkassa änkeävät eteen, kun yritän pitää turvaväliä ja vaihtavat sitten kaistaa viiden minuutin välein. Mihin nämä molopäät luulevat muka ehtivänsä?

6. Suomen verotus: autovero, polttoainevero, ajoneuvovero, varainsiirtovero, arvonlisävero, perintövero, lahjavero, kiinteistövero, progressiivinen tulovero... Voi vittu! Kas kun ei vielä hengitysvero tai olemassaolovero.

7. Bussit, jotka ajavat henkilöautokaistalla. Vittuako nämä meidän kaistallamme tekevät? Pysyisivät omalla kaistallaan. Kostoksi ajan aina bussikaistalla autollani.

8. Earth Hour. Viherhihhuleiden turhaa näpertelyä. Miksi toimistoissa yms. paikoissa, joissa ei ole iltaisin ja öisin ketään, yleensä on aina valot päällä? Sammuttakaa ne valot joka ilta, ja siitä voisi ollakin jotain hyötyä. Eivätpähän linnut törmäilisi lasiseiniin.

9. Ihmiset, jotka käyttävät ulkona räikeää neonkeltaista liiviä. Ne pitäisi lailla kieltää, koska ne ovat rumia ja mauttomia ja koska niiden käyttäjää voi epähuomiossa luulla poliisiksi ja pelästyä kamalasti. Perkeleen valepoliisit!

10. Kuudenkympin nopeusrajoitus vain siksi, että tien vieressä kaadetaan puita tai rakennetaan pyörätietä, tai koska 10 kilsan päässä on tietyömaa.

11. Tietyöt, jotka eivät ikinä tule valmiiksi.

12. Tiet, joiden pinnassa ammottaa jalkapallon kokoisia kuoppia. Miksei näitä korjata vaikkapa autoilijoilta verotetuilla rahoilla?

13. Peltipoliisit eli ylinopeuskamerat. Kun Lapualle oli ilmestynyt tällainen, sitä oli ensin ammuttu haulikolla ja sitten se oli vedetty traktorilla nurin. Soon oikia meininki. Kyllä lapualaaset on ennenki ottanu ohojat omiin käsihin ja saanu aikaasekski jotaan, esim. 30-luvun alussa.

14. Ihmiset, jotka eivät pese itseään. Ymmärrän jotenkin, että sata vuotta sitten ei pesty, kun ei ollut vesijohtoa eikä viemäriä talossa eikä peseytyminen ollut yleisestikään tapana paitsi kerran viikossa. Mutta nykyään, kun kurjimpaankin vuokraläävään tulee lämmin vesi ja saippuaa ja deodoranttia saa joka kaupasta eurolla, en tajua ollenkaan, että jotkut haisevat paskalle ja vanhalle hielle ja heillä on rasvainen tukka ja hilseet olkapäillä. Yök.

1 kommentti:

IDA kirjoitti...

"7. Bussit, jotka ajavat henkilöautokaistalla. Vittuako nämä meidän kaistallamme tekevät? Pysyisivät omalla kaistallaan. Kostoksi ajan aina bussikaistalla autollani."

:)

Loistava taktiikka.